Simona Halep l-a concediat pe Victor Ioniță și va avea un nou antrenor, tot român

Data publicării:
simona halep suparata - getty

 Foto: Guliver/Getty Images

În vârstă de 31 de ani, Victor Ioniță o pregătea pe Simona de la începutul lui 2015, dar relația dintre ei s-a răcit după Roland Garros. Dacă la începutul sezonului Simona solicita mai mereu intervenția antrenorului în pauzele din timpul partidelor, după Paris nu a mai făcut-o, chiar dacă a avut momente dificile.

C.T.Popescu: Simona Halep s-a schimbat, e arogantă și încăpățânată. Joacă meschin și e zgârcită în joc

Nu l-a chemat la bancă nici vineri, la Birmingham, unde pierduse setul al doilea la zero. A fost un semn că ceva nu e în regulă între cei doi, iar o zi mai târziu tehnicianul a aterizat singur la București, în vreme ce Simona a rămas în Anglia, unde se pregătește pentru participarea la al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Victor Ioniță nu a vrut să ofere nicio declarație la revenirea în România, dar a confirmat pentru sursele Digi Sport că nu va merge la Wimbledon.

Cu Ioniță antrenor, în 2015, Simona a câștigat trei turnee, la Shenzen, în ianuarie, la Dubai, în februarie și la Indian Wells în martie. N-a reușit însă rezultate notabile în cele două turnee de Grand Slam din acest an, fiind eliminată în sferturi la Australian Open și în turul doi la Roland Garros.

Daniel Dobre, noul antrenor al Simonei, a lucrat șapte ani la o academie din Germania și a făcut parte din echipa jucătoarei la turneul campioanelor din 2014, de la Singapore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri