Simona Halep s-a calificat, în premieră, în optimi la Wimbledon

Data publicării:
282550 282550 halep wimbleodn


Setul 2. 6-1 Halep! Bencic cedează definitiv și nu mai este deloc agresivă. Simona a condus punctele și a beneficiat de o dublă greșeală care i-a adus mingea de meci. Ultimul schimb este concretizat cu o minge trimisă mult în out de Bencic, iar Simona obține calificarea!

Setul 2. 5-1 Halep. La 0-15, Halep reușește un contre pied superb, care restabilește egalitatea în joc. Apoi, 30-30 și 15-30! Backhand cu două mâini a lui Halep și un vole cu stop așează mingea în terenul lui Bencic. Scorul la ași devine 6-1 (40-30), iar Halep închide game-ul după ce s-a apărat bine la două atacuri ale adolescentei Bencic.

Setul 2. 4-1 break Halep! La 30-30, Bencic a venit la fileu, dar din nou a finalizat slab: Halep a trimis o minge pe corpul ei, iar răspunsul a adus un out și o minge break româncei. Halep "sparge" serviciul advers după un schimb scurt, iar partida pare aproape decisă!

Setul 2. 3-1 Halep. Un game dificil, în care Bencic a condus cu 40-15, înainte să trimită o minge în fileu. S-a făcut deuce după un serviciu pe care Simona a apăsat bine, iar Bencic a aruncat apoi mingea în out. Urmează un as și adjudecarea game-ului, la avantaj.

Setul 2. 2-1 Halep. Bencic a avut 30-0, dar a cedat două puncte la rând, pentru a face apoi 40-30, la o minge trimisă prea înalt, dar prea mult în interiorul terenului de Simona. Game la 30.

Setul 2. 2-0 Halep. La 15-0, Bencic o cheamă la fileu pe Halep, cu o "scurtă" ineficientă: Simona ajunge la minge și o liftează spectaculos. 30-0, Halep vine din nou la fileu, lovește puternic, iar Belinda returnează un metru în out. Încheierea jocului este doar o formalitate: dreaptă în cros și game la 0 pentru Halep!

Setul 2. 1-0 break Halep! Bencic servește, dar este clar afectată de pierderea primului set. Halep face break-ul la 15, cu un backhand letal, din dreptul fileului, care nu-i oferă nicio șansă adversarei.

Setul 1. 6-4 Simona Halep! Primul serviciu, în fileu. Apoi, Bencic trimite prea lung și Halep face 15-0. Două-trei schimburi și Bencic greșește iar, este 30-0. Halep nu riscă nimic, dar apoi trimite slab, în fileu, și oferă o șansă rivalei. 40-15! Foarte inspirată, de lângă fileu, Simona își procură două mingi de set, dar ajunge să depindă de ultima, pe care o trimite greșit, mult afară, dintr-o poziție ideală. Egalitate. Bencic profită de o minge cam scurtă a Simonei și are minge de break, cu un forehand letal, la colț! Simona o salvează în stilul caracteristic: din alergare, un backhand cu două mâini, plasat pe tușă. Nicio șansă pentru Bencic. Din nou minge de set, cu o dreaptă în cros, irosită cu o lovitură moale, în fileu. Din nou "deuce". Un voleu-drive îi aduce din nou avantajul favoritei 3, care nu mai greșește! 6-4 în primul set! BRAVO SIMONA!!

Setul 1. 5-4 Halep. Bencic își face serviciul la 30, după un ultim schimb finalizat în fileu de favorita noastră. Simona va servi pentru set, un moment extrem de important al partidei.

Setul 1. 5-3 Halep! 15-0, as, 30-0, 40-0. Bencic nu are răspuns pentru execuțiile Simonei, care închide game-ul la 30, după două puncte consecutive ale adversarei. Punctul decisiv l-a reușit cu serviciul doi, când returul elvețiencei s-a dus puțin afară, în colț.

Setul 1. 4-3 Halep. Bencic a comis și prima dublă greșeală a partidei, dar și-a adjudecat game-ul la avantaj, fiind foarte incisivă de pe fundul terenului. Simona lovește aspru și pune mari probleme adversarei.

Setul 1. 4-2 Halep. Jocul curge bine! Simona a făcut 40-15 și ultimul schimb a adus o minge lungă, în out, trimisă de Bencic. Clar superioară în raliurile lungi, Halep deține controlul total al partidei.

Setul 1. 3-2 break Halep! Bencic a pierdut primul punct și apoi a venit neinspirat la fileu, finalizând cu o minge în plasă. La 0-30 urmează un retur superb al Simonei, în lung de linie, 0-40. Bencic recuperează două puncte, ultimul cu un cros inteligent, iar Halep ratează ultima minge de break, cu un smash prost, cu tot terenul în față. Apoi, fileul oprește o minge fix în terenul lui Bencic și se face avantaj pentru Halep. Iar ultimul punct îl face tot românca. Halep servește cu avans pe tabelă!

Setul 1. 2-2. După un serviciu bun, la 15-0, Halep trimite în fileu, dar Bencic expediază afară următoarea minge și se face 30-15. 40-15 apoi cu un serviciu foarte bun și game-ul se încheie cu încă o minge prea lungă a Belindei. Până acum, Simona nu are emoții la serviciu.

Setul 1. 2-1 Bencic. Fileul o ajută din nou pe Bencic, la fel cum s-a întâmplat și în primul game. Ea se distanțează la 40-15 cu noroc, iar apoi reușește să o scoată în exterior pe Simona și finalizează punctul cu terenul liber în față. Urmează Halep la serviciu

Setul 1. 1-1. Halep egalează fără emoții, reușind și un as, pentru 40-0. Bencic mai trimite apoi un lung de linie perfect, dar Simona închide game-ul în cele din urmă, cu un nou as! Egalitate pe tabela de scor.

Setul 1. 1-0 Bencic. Game-ul de debut a avut aproape zece minute de joc! După nu mai puțin de 10 egalități, elvețianca s-a impus pe serviciu cu o dreaptă în lung de linie la care Halep nu a mai ajuns. Românca se prezintă bine totuși în schimburile lungi. 11 din 20 de puncte jucate cu primul serviciu și-a adjudecat Bencic. Ne așteaptă însă un meci greu!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri