Steaua, eliminată de Partizan Belgrad din Champions League

Data publicării:
487361 487361 partizan bucurie

 

Steaua București a pierdut meciul din mână în minutul 69, de când a început să fie condusă cu 3-2 de Partizan Belgrad. Scorul final a fost stabilit în ultimele secunde ale partidei de nou intratul Trujici.

Gazdele au deschis scorul în minutul 8, prin Babovici, după o gafă a apărării Stelei, însă elevii lui Mirel Rădoi au reușit să marcheze golul egalizator după numai trei minute, prin Sulley Muniru, care l-a învins pe portarul lui Partizan cu un șut din interiorul careului.

Steaua a trecut în avantaj în minutul 33, grație golului marcat de algerianul Hamroun, care a fructificat o pasă a lui Adi Popa.

Partizan a restabilit din nou egalitatea în repriza secundă, după un șut al lui Jevtovici, deviat de un apărător al Stelei, care l-a păcălit pe portarul Cojocaru. Sârbii au trecut în avantaj în minutul 69, Grație golului marcat de Zivkovici.

Steaua a evoluat în 10 jucători din minutul 48, după eliminarea lui Varela, pentru un fault în careu asupra lui Petrovici, fază la care arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri în favoarea gazdelor, ratată însă de bulgarul Bojinov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri