De ce a plecat Victor Pițurcă după 3 minute de la începutul conferinței în care și-a anunțat plecarea de la națională

Data publicării:
332769 332769 piti burleanu bun

 

Foto: digisport.ro

Ex-selecționerul a șocat asistența și pe președintele FRF, după ce a plecat de la întâlnirea cu mass-media la numai aproximativ trei minute din momentul în care aceasta începuse. Practic, Pițurcă a spus ceea ce toată lumea deja știa, pentru ca apoi să se ridice și să părăsească locul de lângă Burleanu, deși televiziunile transmiteau în direct momentul.

Mai mult, Pițurcă i-a dat mâna în trecere lui Burleanu, aproape fără să se uite la acesta, pentru ca apoi să iasă din încăpere. Surprinderea președintelui FRF a fost totală, acesta putând fi auzit cum îl întreabă la un moment dat pe Pițurcă dacă într-adevăr urma să plece din conferință, scrie digisport.ro.

După câteva clipe de uluială, Burleanu a preluat microfonul și a susținut de unul singur restul întâlnirii cu ziariștii. Chestionat asupra ieșirii lui Pițurcă din scenă, șeful FRF s-a mărginit la un răspuns displomatic: „Eu răspund doar de persoanele angajate la FRF, nu mă priveşte ceea ce a făcut domnul Piţurcă azi. A fost alegerea dînsului”, a comentat Răzvan Burleanu reacţia lui Victor Piţurcă, aluzie și la faptul că acesta nu mai poate fi tras la răspundere după ce și-a reziliat contractul. 

I-a plătit o poliță 

Motivul pentru care Victor Pițurcă a procedat astfel este însă unul mai vechi. La începutul acestei luni, selecționerul a fost chemat de Răzvan Burleanu să se întâlnească la sediul FRF pentru a discuta despre primele de calificare la turneul final al CE 2016.

Pițurcă a venit la întâlnirea fixată, doar că președintele FRF nu se afla acolo. Până la urmă, selecționerul l-a așteptat pe acesta nu mai puțin de trei ore, dar Burleanu a anunțat că nu mai poate ajunge deloc! Orgolios, Pițurcă s-a simțit extrem de umilit și acum a încercat să-i plătească această poliță oficialului.

Urmăriți incidentul în videoul de mai sus

Citiți și:
FRF caută selecționer. Cosmin Olăroiu, Cosmin Contra, Dan Petrescu și Walter Zenga sunt pe lista Federației
Salariu fabulos pentru Victor Pițurcă
Gino Iorgulescu: Olăroiu mi-a spus că renunţă la tot pentru echipa naţională

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri