VIDEO. Simona Halep împlineşte astăzi 23 de ani. Surpriza pe care i-au făcut-o fanii

Data publicării:
simona halep

A doua jucătoare a lumii va primi câteva cadouri speciale la Beijing, de asemenea ea fiind felicitată de sute de suporteri din întreaga lume, online.

Cu o zi înainte de startul în turneul din capitala Chinei, unde e a doua favorită, Simona va primi, cel mai probabil din partea unui membru al familiei, două DVD-uri și o felicitare specială, scrie digisport.ro.

De asemenea, suporterii au postat online un video în care o omagiază pe a doua jucătoare a lumii. La realizarea materialului au conlucrat fani din Franţa, Anglia, Egipt, Mexic, Italia şi România.

Simona va fi aniversată și de organizatorii turneului din capitala Chinei, după ce site-ul oficial WTA i-a dedicat un material cu ocazia zilei de naștere. Ea va juca luni, la Beijing, contra jucătoarei cehe Barbora Zahlavova-Strycova.

E interesant faptul că pentru prima oară în istoria circuitului, primele două jucătoare își aniversează zilele de naștere în două zile consecutive. Serena Williams a împlinit vineri, pe 26 septembrie, 33 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri