Angelina Jolie, la prima apariţie publică după mastectomie

Data publicării:
angelina

Angelina Jolie a ţinut să fie prezentă, la Londra, la premiera mondială a filmului „World War Z”, care îl are ca protagonist pe partenerului său de viaţă, Brad Pitt. Nimic din înfăţişarea strălucitoare a actriţei nu a trădat intervenţia chirurgicală complexă prin care a trecut.

Actriţa americană a recunoscut că i-ar fi fost mult mai greu fără Brad Pitt.

A fost extraordinar, pur şi simplul extraordinar! Este un bărbat atât de minunat şi un tată atât de minunat. Şi sunt foarte foarte norocoasă", a spus Angelina Jolie.

Actriţa speră că povestea ei va servi ca exemplu femeilor predispuse la cancer mamar.

M-am bucurat foarte mult să văd cât de mult a început să se discute de atunci despre sănătatea femeilor. Înseamnă enorm pentru mine. După ce mi-am pierdut mama din cauza acestor probleme, sunt foarte recunoscătoare pentru că a început această dezbatere şi sunt foarte impresionată de susţinerea venită din partea publicului”, a adăugat Angelina Jolie.

Ea este purtătoare a unei gene mutante, din cauza căreia risca să se îmbolnăvească de cancer la sân. Actriţa în vârstă de 37 de ani se va supune, în curând, unei operaţii de îndepărtare a ovarelor, pentru că tot din cauza aceleiaşi gene este predispusă la tumori ovariene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri