A murit Natalie Cole

Data publicării:
natalie cole - GettyImages-487910131

Cântăreața a murit din cauza unei insuficiențe cardiace, la un spital din Los Angeles, scrie TMZ.com, care spune că potrivit unor surse medicale, artista făcuse complicații din cauza unui transplant de rinichi și a unei hepatite C.

Cole, printre ale cărei hituri se numără „This Will Be” și „Unforgettable” - acesta din urmă cântat în duet virtual cu tatăl său - a fost foarte bolnavă în ultimul timp, anulându-și câteva spectacole în luna decembrie.

Ieri, Natalie Cole trebuia să cânte la Los Angeles, în concertul tradiţional din Ajunul Anului Nou.

Natalie Cole a început să cânte la vârsta de şase ani, iar în cei aproape 60 de ani de carieră a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel mondial. A câştigat nouă premii Grammy, șase dintre acestea pentru albumul Unforgettable... With Love, care conţinea remixuri ale celor mai celebre piese ale tatălui său.

Natalie Cole s-a luptat cu dependența de droguri și avea probleme de sănătate încă din 2008. 

A fost căsătorită de trei ori și are un fiu. 

În autobiografia sa „Angel on My Shoulder", publicată în 2000, ea a povestit cum a luptat cu depresia, în special după moartea tatălui său, când ea era o adolescentă, și după momentul în care fiul său aproape că s-a înecat într-o piscină.

S-a drogat cu heroină și cocaină și a fost de mai multe ori la dezintoxicare. Medicii au diagnosticat-o apoi cu hepatită C și a făcut un transplant de rinichi în 2009. „Viața mi se năruie în fața ochilor”, a declarat cântăreața într-un interviu pentru revista „People”. Tot acolo mărturisea că se gândește la tatăl ei - mort de cancer la 45 de ani - de fiecare dată când este pe scenă. 

Ultimul său album, care datează din 2008, „Still Unforgettable”, este o continuare a celui din 1991, adaptând cântece clasice și ale tatălui ei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri