Quentin Tarantino a renunțat la proiectul western „The Hateful Eight”

Data publicării:
tarantino-2

Tarantino a povestit că a vorbit despre proiect cu doar șase oameni și a subliniat că este „extrem de deprimat”, relatează BBC.

El a explicat că a aflat despre scurgerile de informații când biroul său a început să primească telefoane de la agenți care pledau pentru distribuirea clienților lor în film.

Quentin Tarantino - care a primit Oscarul anul trecut pentru Cel mai bun scenariu original pentru „Django Unchained”- a spus că acum vrea să publice scenariul ca o carte și că se va mai gândi la proiectul filmului peste câțiva ani.

 

Regizorul a explicat că a dat scenariul unui număr de trei actori, printre care Tim Roth, care a apărut în primele două filme ale sale, „Reservoir Dogs” și „Pulp Fiction”. „Cel care sigur nu a făcut asta este Tim Roth. Unul dintre ceilalți și-a lăsat agentul să citească scenariul, iar agentul l-a transmis în tot Hollywood-ul”.

Ceilalți doi actori sunt Michael Madsen și Bruce Dern. „Nu i-am dat scenariul lui Christoph Waltz, nici lui Samuel L. Jackson. L-am dat celor trei. Ne-am întâlnit, deci fie e vorba despre agentul lui Dern, fie al lui Madsen”, a subliniat, furios, regizorul, citat de The Guardian.

Tarantino își anunțase proiectul în toamnă.

„Django Unchained” a fost cel mai mare suces de box-office al lui Quentin Tarantino, strângând 425 de milioane de dolari. Filmul a avut cinci nominalizări la Oscar. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri