UPC crește automat facturile de la 1 august

Data publicării:
fotbal

Practic, de luna viitoare, clienţii UPC primesc facturi mărite pentru un serviciu pe care nu l-au solicitat. Li se acordă o lună gratis, după care sunt puşi la plată. Câte 10 lei pe lună. De spus ca luna gratis este liulie, luna în care nu exista competitii fotbalistice. Abonații UPC pot totuşi să renunţe la pachetul extra, în cazul în care nu şi-l doresc, apelând două numere de telefon.

Această manevră comercială apare în contextul discutabil al încredinţării directe a drepturilor de difuzare a Ligii 1, procedură care, până acum, se realiza transparent, în baza unor licitaţii.

Anii trecuţi, Liga 1 a fost transmisă pe cele trei canale de sport ale RCS & RDS, fără niciun cost suplimentar pentru clienţii săi. În ultimii 6 ani, funcţionarea cluburilor de fotbal şi desfăşurarea campionatului naţional au fost finanţate, în cea mai mare măsură, de RCS & RDS. Compania de cablu a plătit peste 150 de milioane de euro, dar a oferit gratuit abonaţilor canalele de sport cu transmisiunile de fotbal. Acum, UPC transferă plata exclusiv în sarcina abonaţilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri