Copilotul rănit în accident, operat mâine

Data publicării:
copilot

Medicii clujeni vor evalua din nou starea de sănătate a pacientului și vor stabili momentul intervenției, în funcție de rezultate. 

Dan Petrescu, tatăl copilotului, a stat zi de zi alături de fiul lui la Secţia de Terapie Intensivă.

"Vor să îi facă şi operaţia la nas şi de reconstrucţie facială. Să ii facă cu o singură anestezie şi femurul", a declarat Dan Petrescu, tatăl copilotului.

Acesta susţine că încă nu îşi poate da seama cât de afectat psihic este fiul său de tragedia prin care a trecut şi că încă nu a vrut să discute cu el acest subiect.

"Răzvan e cel mai afectat, el este cel mai grav rănit, pentru că a fost în faţă cu Iovan şi a preluat tot şocul. E şocat, nu pot să îmi dau seama. Este foarte sedat ca să doarmă, ca să îşi revină. Nici nu am vorbit cu el despre accident, când se face bine. Acum sunt toţi patru în acelaşi salon", a spus acesta.

Bărbatul spune că a fost sunat de fiul său imediat după prăbuşire şi că relaţia acestuia cu pilotul Adrian Iovan era una foarte bună.

"Mi-a dat o locaţie, ce au ei pe GPS. Mi-a spus să anunţ eu organele abilitate. Cu el (n.r.: Adrian Iovan) a zburat cel mai mult, se înţelegeau cel mai bine, făceau o echipă bună, dar mai ales la astfel de zboruri umanitare", a mai precizat Dan Petrescu, tatăl copilotului.

Familia copilotului nu ia încă în calcul un transfer al acestuia la un alt spital din ţară.

Toți cei patru răniți sunt internați în continuare la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj. Starea lor de sănătate este monitorizată în permanență de medici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri