Emil Boc, între PDL şi PMP

Data publicării:
boc

Fostul premier susţine însă că va participa la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, dar în calitate de conferenţiar universitar la UBB.

"Nu m-a întrebat nimeni şi nu m-a invitat nimeni, nici într-o parte, nici în alta. Nu m-au contactat pe marginea acestui subiect. M-au invitat sa particip doar pentru dezbaterea pe marginea statului de drept", declară acesta.

Emil Boc va participa duminică la o dezbatere pe tema statului de drept organizată la Cluj de Fundaţia Mişcarea Populară. În schimb, nu va lua parte sâmbătă la mitingul organizat de Partidul Democrat Liberal în capitală. Fostul premier vede în Partidul Mişcarea Populară un aliat necesar al PDL la viitoarele alegeri.

"Părerea mea că sunt puţine şanse ca un partid de dreapta singur să câştige competiţiile care urmează. Şansa dreptei este una singură… de a se prezenta unită. Dacă ar fi la europarlamentare ar fi ideal, dar la prezidenţiale este vital", mai precizează Emil Boc.

Mai mulţi parlamentari şi-au anunţat demisia din PDL pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară. Printre aceştia se numără Elena Udrea, Theodor Paleologu sau deputatul clujean Adrian Gurzău.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri