Rareş Pop rămâne după gratii. Tribunalul Cluj a decis prelungirea arestului preventiv pentru fostul şef de la Controlul în Trafic pe regiunea de Nord-Vest

Data publicării:
rares pop

Situaţia s-ar putea schimba doar dacă contestaţia avocaţilor va fi admisă la instanţa superioară. Rareş Pop a fost trimis în judecată pentru şase infracţiuni, printre care abuz în serviciu, şantaj şi luare de mită.

"A intervenit în activitatea de control desfășurată de către inspectorii din subordine, determinând încălcarea normelor legale privind constatarea și sancționarea faptelor contravenționale săvârșite la regimul transportului rutier, pentru a proteja, astfel, unele societăţi aflate în sfera de interes a inspectorilor judeţeni", se precizează în comunicatul DNA.

Avocaţii acestuia au cerut de mai multe ori înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu, însă fără succes.

"Proabil că este a 11-a dată, făcând un calcul succint în acest moment, când facem această solicitare. Pentru Rareş Pop am solicitat înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu. Este o măsură tot privativă de libertate, însă îi oferă acestuia posibilitatea de a locui acasă, practic, cu familia, ceea ce îşi doreşte el", a afirmat Geanina Costea Cuc, avocat.

Dosarul de corupţie a lui Rareş Pop va fi judecat la Tribunalul Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri