11.000 de kilometri, 13 ţări, o expediţie pentru promovarea Iaşiului

Data publicării:
HUNEA6

După săptămâni în şir de pregătiri, a sosit şi momentul mult aşteptat şi plănuit până la cel mai mic detaliu. Bogdan vrea să ajungă până în cel mai nordic punct din Norvegia. Plecarea s-a dat încă din zorii zilei şi nu oricum, ci în prezenţa prietenilor.

Pe tot parcursul călătoriei alături îi vor fi motocicleta, Rheea, pe care o are de trei ani, şi mascota Silviu, cadou primit de la un prieten apropiat. Din cauza lipsei de spaţiu nu şi-a putut lua provizii. Nu-şi face însă probleme. Nopţile le va petrece la prietenii motociclişti pe care îi are în toate colţurile lumii, dar şi în campinguri. Bogdan Hunea, temerar: Devii un pic emoţionat că pleci de acasă, zici că eşti ok, eşti întreg, nu ai emoţii şi când ajungi aici deja încep să-ţi tremure un pic picioarele, mai tremură mâna.

Emoţionaţi sunt şi prietenii lui, tot motociclişti, care îi înţeleg pasiunea şi care îl admiră pentru curajul şi ambiţia de a-şi promova oraşul natal. Ciprian Asiminei, prietenul lui Bogdan: La început ni se părea că visează, dar se pare că visul lui devine realitate şi e o iniţiativă foarte faină, mi se pare ceva inedit, un mod nou de a prezenta oraşul în colţuri în care sunt şanse mici să fi auzit de Iaşi cineva.

Bogdan va reveni în ţară la sfârşitul lunii viitoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri