EXCLUSIV. Încă o băcăuancă în Ministerul Tineretului și Sportului

Data publicării:
ingrid istrate

„M-a luat prin surprindere propunerea doamnei ministru Szabo, bineînțeles că m-a onorat și este într-adevăr o adevărată provocare să ajungi să lucrezi într-un minister, dar, în același timp, este și o mare responsabilitate să ajungi să lucrezi în vârful unei structuri de unde, clar, lucrurile se pot schimba și poți face ceva prost sau contra acelei discipline,” a declarat pentru Digi24 Iași Ingrid Istrate, directorul CSM Onești.

Conducătoarea clubului oneștean a mărturisit că prima persoană care a sunat-o și a încurajat-o să accepte funcția propusă a fost Nadia Comăneci.

„Nadia a spus că este o mare poartă deschisă atât mie personal cât și Oneștiului și sportului oneștean și că rămâne aproape de mine și încearcă să mă susțină pe tot parcursul deplasării mele la București, să spun așa,” a mai spus Ingrid Istrate. 

Ingrid Istrate a ocupat funcția de secretară a școlii generale ”Ghiță Mocanu” din Onești, a fost profesor la Colegiul Sportiv ”Nadia Comăneci”, iar în anul 2009 a fost numită director al Clubului Sportiv Municipal Onești.

  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri