IAȘI. Copil în moarte cerebrală, după o bătaie

Data publicării:
moarte cerebrala

Copilul, în vârstă de cinci ani, provine dintr-o familie dezorganizată. Starea lui este foarte gravă, este în moarte cerebrală, iar medicii sunt rezervaţi în privința șanselor de supraviețuire.

El a fost internat cu hemoragie craniană şi medicii spun că are numeroase vânătăi pe corp, dar şi mai multe răni în zona capului. Din primele cercetări, se pare că baiatul ar fi fost bătut de către concubinul mamei sale.  Bărbatul a fost reţinut aseară de către poliţişti şi dus la audieri.

Cazul a ajuns şi în atenţia procurorilor, care aşteaptă acum rezultatul expertizei psihiatrice la care bărbatul va fi supus la sfârşitul acestei săptămâni. Deocamdată, el este internat la Spitalul Socola. Bărbatul în vârstă de 26 de ani a mai fost închis şase ani pentru tâlhărie şi a fost eliberat din închisoare în urmă cu un an.

Este în desfăşurare în acest moment şi o anchetă socială. Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au hotărât ca fratele victimei, un băiat de 8 ani, să fie internat de urgență într-un centru de plasament.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri