Promoții pentru admiterea la facultate: reduceri la SPA sau în cluburi

Data publicării:
universitatea upa

Tinerii care vor alege să studieze la una dintre specializările Universității Petre Andrei din Iaşi vor fi încurajați să se bucure și de timpul liber. Pentru activitățile reacreative, viitorii studenți vor beneficia de reduceri de până la 30 la sută. Diferența la nota de plată va fi achitată de instituția de învățământ superior.

„Vouchere care să le ofere reduceri la evenimentele tinerilor fie de la Casa Studenților, din cluburi studențești și nu numai, din SPA-uri, din centrele de cultură fizică și sport, din discoteci, de pe terase, având în vedere că vine o vară care ne permite să privim cu răgaz și cu răbdare la programele universității noastre," a explicat profesorul Doru Tompea, rector al Universității Petre Andrei din Iași.

Mulţumiţi nu sunt doar viitorii studenţi. Şefii universităţii estimează ca investiţia în vouchere va fi recuperată foarte repede.

"La o investiție pe care noi am făcut-o, estimată la 7 - 8.000 de euro, dacă ne parvin 2, 3, 400 de studenți prin aceasta formulă foarte ușor de monitorizat și de controlat profitul academic este deosebit," a mai spus Doru Tompea.

Taxa anuală de şcolarizare la universitatea privata ieşeană este cuprinsă între 2.700 şi 4.400 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri