Protest în centrul Iaşiului pentru replantarea teilor

Data publicării:
protest tei roznovanu

Cu greu, persoanele care au protestat în centrul Iașiului au reușit să înregistreze plicul cu mesaje pentru primarul Gheorghe Nichita. Și-ar fi dorit, însă, ca edilul să vină să stea de vorbă cu ei. "Se pare că domnul primar nu a ajuns astăzi o dovadă în plus că nu îi pasă de opinia cetăţenilor. Credem că replantarea teilor nu este îndeplinirea unui moft al unor ieşeni ci o dovadă de respect faţă de comunitate," a declarat Alexandrina Dinga, organizator.

Cei care au venit la protest au aflat de această manifestare de pe rețelele de socializare. "Fac parte dintr-un protest pentru a ne apăra drepturile şi ar fi fost dreptul nostru să fim consultaţi în problema cu teii," consideră un protestatar.  "Am participat la această acţiune pentru că nu ar trebui să fie deloc tăiaţi, consider că sunt o salvare pentru oraşul nostru," a spus un alt protestatar. 

Magistrații Judecătoriei Iași au hotărât, însă, în urmă cu câteva zile, că tăierea arborilor de pe Bulevardul Ștefan cel Mare a fost făcută conform legii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri