15 mii de euro pentru viață. O orădeancă are nevoie de ajutor pentru tratament în Grecia

Data publicării:
teodora breje 2

La câteva luni după ce născut, Teodor Anca Breje şi-a făcut analizele, neliniştită din cauza unor dureri persistente de cap şi a ameţelilor. Medicii i-au descoperit o tumoare pe creier şi a fost supusă unei intervenţii medicale.

"Am făcut, de fapt, două biopsii la două clinici private. Amândouă au fost hemangioblastom. După ce am fost operată, acum la RMN-ul de 6 luni a apărut din nou, dar din cauza faptului că tumoarea este localizată într-o zonă foarte riscantă, nu se mai poate interveni chirurgical", spune tânăra.

Petru că în România nu se mai poate face nimic, Teodora trebuie să ajungă de urgență la o clinică din Grecia, unde există aparatura necesară intervenției. Tumoarea are acum 7 milimetri, "dar nu se știe în cât timp va crește, cum va crește și cât timp mai am".

Teodora trebuie să facă 5 ședințe de radioterapie, care costă aproape 15 mii de euro.

"Are un hemangioblastom celular care trebuie să fie tratat cu cyberknife. Este radioterapie care iradiază numai problema care o are și nimic altceva. Să facă operație și postoperator să facă radioterapie", susţine dr. Pantelakos Panagiotis.

De la bancă nu se poate împrumuta pentru că, împreună cu soțul ei, are un credit ipotecar. De aceea, Teodora şi familia ei apelează la ajutorul oamenilor cu suflet mare.

"Singurul ajutor ar fi sprijinul oamenilor, care, îi rugăm pe această cale să ne ajute cu oricât pot ei de puțin, pentru că orice ajutor înseamnă foarte mult în momentele de față", spune Adrian Breje, soțul Teodorei.

Ca orice mamă, Teodora își dorește să fie alături de copilul ei în prima zi de grădiniță, în prima zi de școală și în toate momentele importante ale vieții. Fiecare o poate ajuta. Orice sumă este binevenită şi poate fi trimisă în conturile deschise pe numele Teodorei Anca Breje.

CONT EURO: RO15INGB0000999905091783 - ING BANK
CONT LEI: RO15CECEBH1408RON0766195 - CEC BANK

Reporter: Simona Rusu
Operator: Tiberiu Catrișcău
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri