BASCHET. CSM-U Oradea, înfrângere cu Energia. Bătăie generală pe final de meci

Data publicării:
bataie

UPDATE: CSM-U Oradea şi-a cerut scuze pentru incidentele de la finalul meciului de la Târgu Jiu. Printr-un comunicat, clubul a menţionat că "imaginile care au ținut capul de afiș al diferitelor publicații de specialitate și nu numai reprezintă tot ceea ce clubul nostru dorește să condamne și să elimine din sport și din viața de zi cu zi, din societatea în care activăm"


Energia a anulat rapid avantajul oaspeților și s-a distanțat confortabil până la finalul sfertului, când conducea cu 64-55.

CSM Oradea nu a mai avut puterea să revină, iar nervii au fost întinși la maximum. Cu mai puțin de două minute înainte de final, după o aruncare de trei puncte reușită de Karpelesz, Glyniadakis a acuzat o lovitură la nivelul feței și s-a repezit la Pantic, care a căzut pe parchet. În ajutorul pivotului orădenilor au sărit căpitanul Subotic, dar și ceilalți jucători ai oaspeților, iar încăierarea a devenit generală.

Spiritele s-au calmat după intervenția arbitrilor și antrenorilor. În urma incidentului, Subotic, Patic și Glyniadakis au fost eliminați, iar Aktas și Pașca au fost sancționați cu fault antisportiv.

În final, Energia s-a impus cu 89-74 și rămâne în cursa pentru calificarea în playoff.

preluare digisport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri