ACS Poli Timișoara a spart gheaţa: victorie cu 2-1 în fața muntenegrenilor de la Zeta Golubovic

Data publicării:
acs prima

Timişorenii au câştigat cu 2-1 cel de-al treilea amical disputat în cantonamentul din Antalya. Golurile bănăţenilor au fost reuşite de Boldea şi Trandu – ultimul, din lovitură liberă de la 20 metri.

Aurel Şunda a trimis în teren un prim unsprezece format din Nuno Claro – Dobrosavlevici, Scutaru, Şeroni, Murariju; la mijloc au stat Bărbuţ, Ovidiu Petre, Gorobsov şi Ahmetovic; iar în atac – Boldea şi Himcinschi.

După zece minute, Trandu l-a înlocuit pe Scutaru, care a resimţit dureri la picior, însă accidentarea lui nu e una gravă.

După minutul 70, Aurel Şunda a introdus în teren şi ceilalţi jucători din lot. Muntenegrenii, care au ajuns în sezonul trecut până în play-off-ul Europa League, au marcat în minutul 83.

“A fost un joc de o calitate pe care vrem să o păstrăm cât mai mult și cât mai bine. Mă refer la cei care au jucat în primele 70 de minute. Cei care nu au evoluat atât de bine sperăm să se ridice în cel mai scurt timp la nivelul colegilor. Consider că victoria e meritată, am făcut un joc bun, cu prospețime, e nivelul ce-l dorim”, a declarat directorul sportiv al timişorenilor, Călin Rosenblum.

ACS Poli Timișoara mai dispută trei amicale în stagiul din Turcia – vineri, cu CSMS Iaşi şi Torpedo Zhodino, din Belarus, iar duminică, împotriva bosniacilor de la Olimpik Sarajevo.

reporter: Ionuţ Suciu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri