ACS Poli Timișoara, înfrângere în nouă oameni. Meci cu trei goluri anulate și un penalty neacordat oaspeților

Data publicării:
acs-1

Imediat, Botoşaniul a înscris, dar golul lui Vertelis a fost anulat de către arbitrul adiţional. Cea mai mare ocazie a primei reprize le-a aparţinut oaspeţilor. Szekely a scăpat spre poarta lui Lazăr, dar a tras alături.

Partea a doua a început cum nu se putea mai prost pentru timişoreni. Gorobsov a văzut şi el roşu direct pentru un atac asupra aceluiaşi Croitoru, iar imediat Vaşvari l-a învins pe Nuno Claro cu un şut de la 30 de metri.

Stojkov a marcat şi el în minutul 65, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. În opt oameni de câmp, Timişoara a pus presiune în ultimele 20 de minute, dar a fost rândul lui Şeroni să aibă un gol anulat pentru poziţie afară din joc. Fundaşul lui ACS Poli a fost aproape de reuşită în minutul 84, dar reflexul lui Lazăr a păstrat Botoşaniul la conducere.

În al doilea minut de prelungiri, oaspeţii au cerut penalty după ce mingea l-a lovit în mână pe Croitoru, dar nu s-au ales cu nimic. Botoşaniul egalează la puncte ACS Poli, care etapa viitoare va primi replica lui FC Braşov.

redactor: Ionuţ Suciu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri