Aproape omorât de o haită de câini, în Gara de Nord din Timișoara

Data publicării:
muscat de caini 1

Bărbatul de 50 de ani a fost internat de urgență la Spitalul Municipal din Timișoara. Își aduce aminte de fiecare moment: ”Au sărit pe mine, m-au desfigurat. Nimeni nu m-a auzit, toate hainele mi le-au rupt. M-am luptat cu ei și nu am mai putut, pe urmă au venit niște oameni de la triaj care m-au ajutat”.

Conștient, dar plin de răni, bărbatul a fost transportat la spital, de unde a ajuns direct pe masa de operație. Medicii spun că bărbatul a avut mare noroc.

Familia e șocată. ”Au zis că mare noroc a avut că a scăpat așa, că dacă mai stătea un pic, nu mai avea șanse de supraviețuire”, spune fiul victimei. ”L-am văzut în ce stare este, sunt șocată de cele întâmplate, câinii nu trebuie să stea pe străzi”, adaugă soția.

Bărbatul a fost atacat de câini în zona de tranzit a Gării de Nord din Timișoara, în timp ce își scurta drumul spre peronul de unde urma să îi plece trenul. Spune că haita se ascundea sub un vagon și că nu a avut cum să se apere de animalele înfometate.

Oamenii din zonă sunt speriați: ”Mi-am luat un băț”, - Să vă apărați? ”Să mă apăr de câini”, ”Circul mult pe aici prin zonă, ne plimbăm cu copiii, sunt porțile deschise, îți este teamă la tot pasul”.

Polițiștii spun că se vor autosesiza în acest caz pentru a întreprinde cercetări. Până atunci, prioritară este starea bărbatului: urmează să fie supus mai multor intervenții chirurgicale.

reporter: Gerhald Ernst
operator: Dan Șoșdean
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri