Atenție, șoferi! Străzi complet închise, modificări de sens unic în centrul Timișoarei

Data publicării:
centru Timisoarei 2



”Avem acum oportunitatea unei finanţări europene şi începem lucrările de reabilitare în patru pieţe: Piaţa Unirii, Piaţa Libertăţii, Piaţa Sfântul Gheorghe, Piaţa Gen.Traian Doda (fostă Ţarcului) şi zece străzi - Sergent Constantin Muşat, Vasile Alecsandri - pe tronsonul dintre Piaţa Unirii şi Piaţa Libertăţii, Lucian Blaga - pe tronsonul dintre Piaţa Libertăţii şi Piaţa Huniade, Florimund Mercy, Francesco Griselini, Strada Fără Nume, Radu Negru, Eugeniu de Savoya, General Praporgescu şi Enrico Caruso”, explică Robu.

Primăria Timișoara a decis...

... închiderea totală a circulaţiei rutiere:  

- pe sensurile de la Gheorghe Lazăr spre Modex şi Piaţa Mărăşti, spre Modex;
- în zona Pieţei Sfântul Gheorghe, pe străzile Enrico Caruso, Gen. Praporgescu, Strada fără nume, pe strada Mercy, de la 9 Mai la Savoya.
- va fi închis total traficul rutier în zona Pieţei Libertăţii pe strada Vasile Alecsandri (de la strada 9 Mai la strada Dimitrie Cantemir), pe strada V. V. Delamarina de la strada Alba Iulia la Lucian Blaga, pe strada E. Ungureanu, de la V.V. Delamarina la strada 9 Mai.

...modificări de sens unic:
- pe strada D. Cantemir sensul actual se va inversa pe direcţia Telbisz spre L. Blaga.

...străzi cu acces doar pentru riverani:
- V. Alecsandri de la Savoya la 9 Mai, V.V. Delamarina pe tronsonul Sf Ioan -Piaţa Libertăţii, strada L Blaga pe direcţia J. Bolyai- D.Cantemir, cu menţiunea că pe cele două străzi se menţine sensul de mers, Savoya între V. Alecsandru -Mercy.

Pe strada L. Blaga, pe tronsonul I.C. Brătianu - J.Bolyai şi pe V. Alecsandri, pe tronsonul Savoya - Piaţa Mărăşti este dublu sens pentru toate autovehiculele.

Robu: nu se va mai putea face traversarea de la nord la sud a oraşului prin zona Cetate 

”Atenţionăm şoferii că nu se va mai putea face traversarea de la nord la sud a oraşului prin zona Cetate şi vor trebui să aibă în vedere faptul că va fi permisă circulaţia vehiculelor autorizate pentru lucrări, cele care intră şi ies din şantier. Menţionăm că, la finalizarea lucrărilor, ca în oraşele istorice europene, străzile din zona Cetate vor deveni pietonale”, afirmă Nicolae Robu, primarul Timişoarei, care recomandăm şoferilor să folosească parcările municipalităţii: Piaţa 700, cea din spatele magazinului Bega, Hotel Central, Piatra Craiului, cea care aparţine CJT de lângă Materna, precum şi parcările private din zona centrală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri