BC Timba Timişoara, acoperită sub panou

Data publicării:
timba 1

”Am jucat timp de patru ani în România, așa că am acceptat această ofertă, din partea unei echipe aflate în creștere. Timba e un nume destul de nou pe prima scenă a României și cred că putem realiza lucruri frumoase aici. Am urmărit echipa în sezonul trecut, am văzut că în jumătatea a doua au reușit meciuri foarte bune”, a declarat, pentru Digi24 Timișoara, Marjan Tasic. Iar John Florveus adaugă: ”Ştiam că aici joacă Denhan Brown. Auzisem de el înainte să ajung aici. Antrenorul mi-a spus că echipa e în creştere. Sper să avem o evoluţie bună şi să ajungem în play-off”.

Tasic măsoară 2,06 m şi a mai jucat în România, la Târgovişte, Craiova, Sibiu şi Iaşi. Ultima oară a evoluat în Cipru, la Omonia Nicosia, pentru care a avut medii de 11,4 puncte şi 5,3 recuperări.

 

Marjan Tasic explică: ”Soţia mea joacă volei la Lugoj, aşa că am decis împreună să revin şi eu în România. De la echipă îi cunosc pe Mihuţi şi pe Laurence. Ştiu că anul trecut a fost un campionat foarte echilibrat şi sper să avem rezultate cât mai bune”.

Singurul jucător care lipseşte de la pregătirile urşilor este Denhan Brown, care participă la o acţiune a naţionalei Canadei.

reporter: Ionuţ Suciu
operator: Dan Şoşdean
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri