BC Timişoara, șanse diminuate de calificare în Final Four-ul Cupei României

Data publicării:
bct prima

Fără Ingram şi Panic, nerefăcuţi după accidentarile suferite, dar cu Fenn, Gacesa şi Vasojevic în primul „cinci", alb-violeţii au avut probleme mari în apărare în primul sfert, pe care l-au şi pierdut cu 18-26. Schimbările de atitudine şi implicit şi de rezultate au venit în următoarele zece minute. BC Timişoara a reuşit să preia conducerea pe fondul unei defensive exacte, completată în atac de aruncări precise din afara „căciulii".

La cabine, tot gazdele au întrat totuşi cu avantaj, 47-45, diferenţă pe care au reuşit să o mărească în debutul reprizei secunde, pe fondul unei letargii din care bănăţenii au reuşit să se trezească abia către finalul sfertului, când s-au apropiat la 71-68.

Ultimele zece minute au însemnat căderea alb-violeţilor, care s-au trezit conduşi chiar şi cu 20 de puncte diferenţă.

Jovanovic a fost din nou performerul lui BC Timişoara, cu 25 de puncte şi 5 pase decisive. Conley a adunat 18 puncte şi 6 recuperări, în timp ce surpriza a fost Dragoş Andrei, care a reuşit 14 puncte, dintre care 12 - prin aruncări de la distanţă. Returul confruntării dintre leii din Banat şi cei bihoreni are loc duminică, de la ora 18, în direct la Digi24 Timişoara

redactor: Ionuţ Suciu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri