BCT, pregătiri pentru noul sezon. Prima partidă de verificare este programată la Zrenjanin, în Serbia

Data publicării:
bct prima

„Vrem să revenim o echipă de top 4 - top 2. Cred că acesta este cel mai mare obiectiv pentru toată lumea. Individual, vreau să joc aşa cum ştiu că pot, driblat, pasat, aruncat la coş, voi juca cu toată forţa mea aşa că sunt foarte entuziasmat pentru acest sezon", ne spune Jahenns Manigat.

Organizarea clubului şi foamea de performanţă i-au convins pe unii dintre jucătorii noi să se transfere sub comanda lui Dragan Petricevici.

„Abia de 10 zile sunt aici. În ceea ce priveşte clubul, este organizat la un nivel foarte ridicat. Am ştiut acest lucru şi înainte să vin aici şi de la antrenor, şi de la coechipierul Zlatko Jovanovici", afirmă Dalibor Persici.

Ca să ajungă în vârf, baschetbaliştii se concentrează pe fiecare meci în parte.

„Vrem să câştigăm fiecare meci, să ne calificăm în play-off şi să mergem mai departe de acolo. Nu este uşor să câştigi un campionat aşa că vom lua totul meci cu meci", ne-a declarat Kelvin Lewis.

BC Timişoara se antreneaza în oraşul de pe Bega până la finalul acestei luni, iar apoi va pleca într-un stagiu de pregătire în Austria. Prima partidă de verificare este programată în 29 august, la Zrenjanin, în Serbia.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri