Bayern Munchen, caricaturizată de Popa's. Schiţele artistului vor apărea în calendarul campioanei Germaniei

Data publicării:
bayern prima

”Acesta este antrenorul echipei Bayer Munchen, Guardiola, care este făcut într-o tehnică mixtă în mai multe straturi succesive”. Iar pe lângă Pep Guardiola, din mâinile artistului timişorean vor mai ieşi caricaturile unor vedete precum Arjen Robben, Manuel Neuer, Phillipp Lahm sau Thomas Muller - în total 31 de jucători şi antrenori, dintre care șapte campioni mondiali în acest an, cu naţionala Germaniei.

”Vor fi individualizați pe fiecare copertă, una dintre variantele care mie îmi place foarte mult și va avea o dimensiune de aproximativ 70 de cm pe 50 și fiecare lună va avea câte un jucător, coperta va fi cu toți împreună cu președintele”, ne-a declarat Ștefan Popa Popa's

Ştefan Popa Popa's a realizat până acum 21 de caricaturi ale fotbaliştilor de la Bayern Munchen. O parte din ele a ajuns deja la clubul german. ”Ceilalți jucători au început să râdă și să facă haz unul de altul, venind președintele Rummenigge a zis că eu nu sunt de acord cu acest calendar. La care nemții au tăcut și au fost mirați pentru că de fapt dânsul își dorea și el să fie în calendar și a zis că nu se poate să faceți acest calendar fără președinte”, ne-a relatat Ștefan Popa Popa's.

Bayern Munchen este cea mai titrată echipă din Germania, cu 24 de titluri naţionale câştigate, cărora li se adaugă 17 Cupe naţionale şi cinci Cupe ale Campionilor Europeni. Gruparea bavareză este şi campioana en-titre a Germaniei.

Reporter: Corina Sfia
Operator: Viorel Jiva
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri