Chester Williams nu mai este antrenorul lui RCM Timişoara. Antrenorul a decis să se despartă de echipa campioană

Data publicării:
chester 4



Chester Williams nu şi-a reînnoit angajamentul care expira la finele acestui campionat şi a decis să se întoarcă în Africa de Sud, la familia sa.

Cu „Perla neagră” pe banca tehnică, RCM Timişoara a reuşit să întrerupă hegemonia lui CSM Baia Mare în campionatul României şi a adus primul titlu pentru sporturile de echipă din Timişoara, după mai bine de două decenii. Performanţa s-a repetat sâmbătă, când galben-albaştrii au cucerit cel de-al doilea titlu consecutiv.

Chester Williams va părăsi România în această săptămână. Până la stabilirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de secundul Dannie de Villiers, care are ca obiectiv câştigarea Cupei României.

Chester Williams: Vreau să-i mulțumesc fratelui meu, Dan Dinu, pentru momentele de aici. Iubesc acest club și vom rămâne frați pentru totdeauna. Îți mulțumesc, frate

”Vine o vreme când alegi să vii într-un loc, dar la fel vine o vreme când trebuie să pleci. Trebuie să fii un om matur ca să-ți dai seama când sunt acest momente. Le mulțumesc echipei, jucătorilor pentru ceea ce au făcut din mine. Poate ei nu realizează, dar m-au făcut să cresc ca om. M-au învățat multe și fără ei nu aș fi fost ceea ce sunt acum. Le mai mulțumesc lui Bogdan Almăjan, preparatorul fizic, datorătă căruia am avut 37 de jucători apți pentru finală - a demonstrat că, din păcate, e subapreciat în România. Și mai vreau să-i mulțumesc fratelui meu, Dan Dinu, pentru momentele de aici și pentru oportunitățile primite. Iubesc acest club și vom rămâne frați pentru totdeauna. Îți mulțumesc, frate”, a declarat Chester Williams, anunțându-și plecarea.

Am comentat acest subiect, în cadrul jurnalului Digi24 Timișoara, cu Ionuţ Suciu, realizator al emisiunii ”Divizia Locală”

CITEȘTE ȘI: RCM Timișoara a câștigat finala Superligii la rugby! Explozie de bucurie în capitala Banatului

Reporter: Ionuț Suciu
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri