Programul festivalului Jazz TM. Care sunt vedetele care urcă pe scenă - pe zile

Data publicării:
Jazz TM



Festivalul va fi deschis, pe 9 IULIE, de către JazzyBIT, prin prezentarea albumului lor de debut,“Touch the Sky”. Al doilea nume care va urca pe scena JazzTM va fi Andreya Triana. Seara va fi încheiată de unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului pe scena mondială de jazz, Terri Lyne Carrington, care va fi însoţită pe scenă de un grup “all star” format din: Lizz Wright - voce, Tia Fuller - saxofon, Ingrid Jensen - trompetă, Rachel Z – pian/clape și Matthew Stevens - chitară.

Pe 10 IULIE vine Blazzaj. După concertul timişorenilor, pe scena JazzTM vor urca Neil Cowley Trio, o trupă înfiinţată de pianistul de pe cele două albume Adele (19 şi 21), Neil Cowley. Cap de afiş în a doua seară a festivalului va fi Al Jarreau, emblemă a jazz-ului mondial, cu 21 de nominalizări şi 7 premii Grammy câştigate (foto).

Pentru ultima seară de festival, pe 11 IULIE, pianistul Teo Milea pregăteşte o amintire unicat. The Cat Empire vor urca pentru prima oară pe o scenă din România. A doua ediţie a festivalului de jazz timişorean va fi încheiată de Anoushka Shankar, sitaristă și compozitoare, Femeia Anului în 2003, nominalizată la trei Grammy-uri și câștigătoarea premiului Best Artist din partea Songlines.

Primăria Timișoara anunță că accesul la Jazz TM este gratuit, însă nu și într-o zonă special amenajată în faţa scenei. Rezervarea, acolo, unui loc pe scaun, pentru toată durata festivalului, costă 50 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri