Cupa Balcanică la volei feminin: sala de sport de la Lugoj, acoperită cu... folie de seră

Data publicării:
sala 03a



Specialiştii au venit, şi-au dat cu părerea şi au plecat. Pentru că nu au mai avut timp să repare acoperişul, pentru că evenimentul sportive a început, organizatorii au apelat la înfolierea acoperişului sălii.

Localnicii fac haz de necaz şi sunt de părere că, încă o dată, riscăm să ne facem de râs în faţa străinilor: ”Evident că nu trebuia să organizăm o astfel de competiţie dacă nu suntem în stare. Primitiv, necivilizat. Arată, fară doar şi poate, ca o colibă”, ”Ideea nu e bună, dar decât să cadă câte un strop pe teren și să cadă fetele... S-a reparat, nu ştiu dacă sunt doi ani. Acum ce să facă? E păcat de sport. În orice caz, nu arată bine”.

 

Antrenorul echipei gazdă susţine că umezeala este foarte periculoasă pe terenul de joc. ”Din cauza intemperiilor am fost nevoiţi, la un moment dat, marţi seara, să opresc antrenamentul pentru că, in sală, erau foarte multe locuri în care ploua. Nu a fost aşa de la început. Starea acoperişului s-a degradat astfel încât, de la an la an, a fost mai rău. Dacă la început ploua numai în câteva locuri, acum plouă in foarte, foarte multe locuri. Când sunt 14 locuri în sală în care plouă, nici nu știi unde trebuie să îți desfăşori activitatea să nu alunece cineva”, afirmă Paul Bogdan, antrenorul echipei de volei CSM Lugoj.

Organizatorii Cupei Balcanice spun că nu au avut altă soluţie la îndemână decât acoperirea cu folie de nailon. Anucin Bogo, organizator al competiției, ne precizează că ”s-au facut fel de fel de retușuri, silicon cu tabla perforata, nu a ținut și atunci, cel puțin pentru o perioadă s-a pus o folie groasă pentru seră, așa, cât de cât, nu au fost probleme”. 

La Cupa Balcanică la volei feminin participă echipe din Serbia, Turcia şi România. Ţara noastră este reprezentată chiar de către echipa locală, care a obţinut locul 6 în întrecerea naţională. Competiţia se va încheia duminică seara.

reporter: Doru Iacob
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri