Debut cu stângul pentru campionii de la RCM Timișoara

Data publicării:
rugby 1

”Ambițiile au fost mari și ne cunoșteam foarte bine. Mă bucur pentru această victorie pentru moralul nostru și, cu siguranță, Timișoara va rămâne o echipa redutabilă în campionat”, afirmă Eugen Apjok, antrenorul celor de la CSM Știința Baia Mare.

”Este un pas în acest campionat. Știm unde suntem. Știm ce trebuie să facem. Timișoara are puterea să își revină și este destul de lung drumul până în septembrie. Mai sunt meciuri de disputat. Cu siguranță vom merge la ei să abordăm meciul la victorie”, spune Stelian Burcea, căpitanul echipei RCM Timișoara.

Jucătorul meciului a fost Luke Samoa. Fundașul Științei a avut un eseu și patru lovituri de pedeapsă transformate. ”Este un sezon lung și sper că vom lucra la fel de bine ca echipă așa cum am început. Este un an lung, vom juca multe meciuri”, precizează Luke Samoa.

Antrenorul RCM-ului, Danie de Villiers, pune înfrângerea pe seama arbitrajului: ”Este foarte dificil. Dacă nu îți e permis să joci rugby. Conform regulamentului, le-am cerut băieților să joace dur, dar dacă primești patru cartonașe galbene, e chiar imposibil să faci față”.

În următoarea etapă, RCM Timișoara va întâlni, în deplasare, Steaua București. Partida va avea loc sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 11.

reporter: V. Ungar/M. Hojda
operator: Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri