Despărţire emoţionantă de Chester Williams: cu puţine vorbe, dar cu multe aplauze

Data publicării:
chester A-1

”Dacă aţi învăţat ceva de la mine, sunt foarte bucuros, dar eu am învăţat mult mai multe de la voi şi m-ați făcut să cresc ca om. Şi sunt fericit, sunt foarte fericit!” Aşa şi-a luat rămas bun Chester Williams de la jucătorii cu care a adus Timişoarei cel de-al doilea titlu consecutiv la rugby. Coloşii din teren au fost înecaţi de emoţie la despărţirea de tehnicianul sud-african. Nicio vorbă, niciun cuvânt, doar aplauze pentru Perla Neagră.

 

Jody Rose ne spune: ”E dificil să îl vezi pe Chester plecând. Cred că a jucat un rol important în carierele tuturor jucătorilor. E un moment trist...” Iar Sosene Anesi afirmă: ”Cred că toată lumea era şocată. Ne-a spus motivele lui şi cred că pleacă în circumstanţe bune, iar asta e un lucru bun pentru echipă şi pentru club. Toată lumea e tristă că pleacă”.

 

Chester Williams ne mărturisește: ”E o surpriză plăcută că au venit aici să îşi ia rămas bun. E un moment emoţionant”. Vestitul antrenor nu a plecat cu mâna goală din Timişoara. Pe lângă medalii şi amintiri, a luat câte ceva şi pentru familia care-l aşteaptă acasă: ”Am luat câteva păpuşi româneşti pentru fiica mea, dar şi fotografii cu catedrala şi oraşul Timişoara, pe care le-am înrămat şi pe care le voi pune în camera mea cu amintiri, am o astfel de cameră acasă. Băiatului meu îi duc o şapcă, pentru că îi plac. I-am luat o şapcă cu Timişoara”.

Chester Williams se va întoarce la Timişoara în luna ianuarie a anului viitor, pentru examenele pe care le va susţine la Universitatea de Vest, acolo unde e student în ultimul an, la Educaţie Fizică.

CITEȘTE ȘI: Chester Williams nu mai este antrenorul lui RCM Timişoara. Antrenorul a decis să se despartă de echipa campioană 

reporter: Ionuţ Suciu
operator: Alin Lungu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri