Entuziasm pe Dan Paltinișanu! ACS Poli învinge pe Dinamo: 2-0

Data publicării:
Dinamo Poli



Împinsă din spate de încurajările izvorâte din -de data aceasta- micuţa Peluză Sud, dar răspândite pe întreaga arenă, ACS Poli a început curajos, iar Şeroni putea deschide scorul chiar în primul minut. Tânărul Bărbuţ le-a dat apoi emoţii câinilor, cu pendulările sale dintre flancuri, finalizate de fiecare dată cu pătrunderi în viteză, dar indecizii (explicabile pentru lipsa sa de experienţă) în faţa porţii.

Şi cum curajul se răsplăteşte, după o jumătate de oră de joc, Szekely a săltat mingea peste Naumovski, iar portarul dinamovist l-a agăţat. Penalty-ul l-a executat un alt debutant, Trandu, care a tras tare, dar peste poartă.

Bănăţenii n-au resimţit şocul, iar acelaşi Szekely a produs explozie în tribune, după o fază ai cărei anfitrioni au fost Bărbuţ şi Şeroni.

După pauză, Mulţescu a încercat să impulsioneze un atac anemic al lui Dinamo şi i-a introdus pe Elton şi pe timişoreanul Dorin Rotariu. Singurele ocazii au fost însă câteva şuturi de la distanţă, ale lui Curtean şi Boubacar. Pericolele cele mai mari au fost tot la buturile oaspeţilor, iar concretizarea a venit tot din piciorul lui Bărbuţ, după o cursă solitară de 50 de metri.

Start lansat pentru Timişoara, care însă are parte de un următor meci pe terenul unei candidate la titlu, CFR Cluj.

Reporter: Ionuț Suciu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri