Încolțiți de Poliție, hoții aruncau pe geamul mașinii telefoanele mobile furate

Data publicării:
politia perchezitii 1
politia perchezitii 1
politia perchezitii 1


Patru tineri sunt în colimatorul Poliției: sunt suspectaţi de comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Timișoara, acum câteva nopți. Au sustras, atunci, parfumuri şi telefoane mobile.

Polițiștii timișeni și cei arădeni au cooperat și le-au luat urma. Au fost depistați, în seara zilei de miercuri, în Arad. A urmat acea fază de film polițist cu telefoanele mobile aruncate pe geamul mașinii! Poliţiştii au făcut inventarul. Erau, cu totul, 12 telefoane mobile, șapte dintre ele risipite în jurul mașinii, unul în interior şi alte patru asupra suspecților, precizează IPJ Timiș. Toate bunurile, cred polițiștii, ar putea proveni din furturi.

Cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani, au fost conduşi la sediul Poliției timişene pentru audieri.

La perchezițiile de joi seara, de la marginea Timișoarei, la domiciliile lor, au fost găsite bunuri care se crede că ar proveni din infracțiuni. Este vorba despre două iPad-uri, telefoane mobile şi parfumuri. 

Tinerii sunt acum cercetați pentru furt calificat, au fost reținuți pe 24 de ore și vor fi prezentaţi Parchetului de pe Lânga Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Reporter: Maria Rohnean 
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri