Joc-școală la ACS Poli Timișoara: 4-3 în favoarea... albilor

Data publicării:
joc scoala prima

„Patru - cinci jucători pe care aș vrea să-i văd în raport cu jucătorii care sunt deja legitimați la prima echipă. Din punctul meu de vedere au fost patru - cinci jucători care s-au ridicat puțin peste nivelul celorlalți", afirmă Cosmin Petruescu, antrenor secund la ACS Poli Timișoara.

După două zile de teste a urmat un trial. Jucătorii celor două echipe, albii și albaștrii, au încercat să demonstreze că merită să joace în Liga I. Jocul s-a încheiat 4-3 în favoarea albilor, dar remarcați au fost de la ambele formații. Reprezentanții clubului nu exclud nici varianta plecării de jucători de la Timișoara.

 

Pot apărea în orice moment modificări în ceea ce privește lista de jucători care vin și pleacă. Este o selecție continuă, în special în prima fază a pregătirilor și e normal să vină jucători pentru că Timișoara a ajuns în Liga I", precizează Petruescu.

Un joc-școală va avea loc și sâmbătă. Astfel, prin aducerea noilor jucători, ACS Poli Timișoara vrea să atingă obiectivul propus pentru finalul campionatului: clasarea în primele zece echipe.

reporter: Miodrag Hojda
operator: George Ștefăniță
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri