Jucătorii Ripensiei, tot mai încrezători după tragerea la sorţi

Data publicării:
S18 RIPENSIA CUPA icon

Sorţi buni pentru Ripensia înainte de 16-imile Cupei României. Timişorenii se consideră norocoşi după ce au evitat echipele din prima urnă valorică şi urmează să întâlnească U Cluj, pe teren propriu.

"Șansele noastre există. Probabil că un meci cu Steaua sau CFR Cluj era mai greu, dar acum șansele încep să crească, încet, încet", a declarat Flavius Briciu, Ripensia Timişoara.

"Avem și noi șansa noastră, cât de mică ar fi. Trebuie să profităm de ea la maximum, să reușim un meci la fel de bun ca cel cu UTA", spune Adrian Popa, Ripensia Timişoara.

Ripensia ar putea fi obligată să joace meciul pe "Dan Păltinişanu", în cazul în care meciul va fi televizat la o oră care necesită nocturnă. Jucătorii ar prefera o dispută pe Arena Electrica.

Ripensia şi U Cluj au disputat prima finală a Cupei României, disputată după sistemul actual, în urmă cu 69 de ani. Timişorenii au obţinut atunci trofeul, după o dublă victorie, cu 3-2 şi 5-0. Cele două echipe se înfruntă în 16-imile cupei pe 24, 25 sau 26 septembrie.

reporter: Ionuţ Suciu
operator: Tiberiu Alasu
editor web: Răzvan Bulacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri