Județul Caraş-Severin: drum blocat de apă și sloiuri de gheață

Data publicării:
drum blocat

Circulația între localitățile Lăpușnicel și Pârvova este întreruptă pentru că apa de pe drum ajunge, în unele locuri, la un metru. De asemenea, carosabilul este acoperit de sloiuri de gheață și nici măcar nu se mai distinge albia râului. Angajații de la Drumuri Naționale au venit în zonă încă de dimineață pentru a degaja carosabilul. Acum însă așteaptă să treacă viitura pentru a putea interveni.

Șoferii care s-au aventurat pe drumul național 57B au avut la dispoziție două variante: fie au așteptat deblocarea traseului, fie au luat-o pe rute ocolitoare. Ore bune, drumarii au încercat să curețe șoseaua de sloiurile de gheață. Șoferii cei mai curajoși au reușit să treacă prin apa care curgea cu repreziciune pe drum.

Şi tot în județul Caraș-Severin drumurile care duc spre Muntele Mic şi spre Semenic au fost închise sâmbătă din cauza viscolului şi a ninsorii.

ACTUALIZARE. Este în continuare pericol de inundaţii în vestul țării. Codul portocaliu pe râul Bârzava a fost prelungit până mâine la ora 16. In acelasi timp, râurile Timiș și Moravița rămân sub cod galben.  Autoritățile sunt în alertă. Caterina Ledrer, reporter Digi24 Timișoara, ne-a oferit detalii în cadrul jurnalului.   

Reporter: Caterina Ledrer
Operator: George Ștefăniță
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri