La Timișoara, Bega s-a făcut Bulevard pentru celebra Cursă a Răţuştelor

Data publicării:
ratuste A




”Sunt voluntari, dar par a fi foarte pricepuţi în ceea ce fac. (Le doresc - n.r.) multă baftă”, ”E frumos şi de admirat, clar. Cred că trebuie sprijinite iniţiativele acestea”, ”Chiar consider că sunt folositoare (acţiunile acestea- nr.) şi ei sunt folositori pentru oraş. Mulţi nu fac asta nici pentru bani şi ei o fac pe gratis”, sunt opiniile celor care au asistat la demonstrațiile Salvo.





 
După ce au arătat că oamenii se pot baza pe experienţa şi dăruirea lor, voluntarii Salvo au coordonat şi... răţuştele lansate la apă. Oamenii au aşteptat cu sufletul la gură anunţarea numerelor câştigătoare: ”Aproape, mi-a bătut un pic inima când am auzit 4”, ”Frumos, răţuştele au ajuns bine, chiar mi-a plăcut prima că a ajuns cu fundul în faţă”.


Festivalul Bega Bulevard a fost ultimul eveniment de amploare desfăşurat pe malurile canalului înainte de reabilitarea lor, care va începe săptămâna viitoare. Cel mai probabil, ediţia viitoare se va desfăşura fie într-o ambianță de şantier, fie într-o altă locaţie.

Reporter: Maria Rohnean
Operator: Alin Lungu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri