Lună plină... de teatru la Arad. Cozi la casele de bilete și săli pline

Data publicării:
luna plina prima

Cozi la casele de bilete și săli pline. Așa arată Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad mai nou la fiecare început de an. Aflată la a doua ediţie, ”Luna plină de teatru” a adunat, la fel ca şi în 2013,  public numeros, atras mai ales de preţurile reduse. - Dacă n-ar fi fost atât de ieftin, ce te-ar fi atras să vii la teatru? ”Sincer nu ştiu, că n-am mai fost. E prima oară când vin”, ”Când e o piesă cu 40 sau 50 de lei biletul, chiar 20 de lei, câteodată e mult 20 de lei pentru o piesă”, - Dar 5 lei merită? ”Extraordinar!”

De Luna plină de teatru nu se vor bucura însă numai spectatorii. Deşi vor avea mult mai mult de lucru decât de obicei, şi actorii se arată entuziaşti că vor avea ocazia să încânte un public numeros. ”Salutăm demersul conducerii teatrului de a oferii publicului preţuri reduse, în aşa fel se umple sala şi e un adevărat dar pentru actori să joace cu sala plină”, ne-a spus actorul Andrei Elek.

”Anul acesta venim cu o noutate, de ce? Pentru că avem şi o premieră înserată în luna plină de teatru şi vor fi cu un spectacol, cu o piesă mai mult faţă de anul trecut, respectiv 20 de reprezentaţii toate concentrate fix într-o lună”, afirmă Bogdan Costea, directorul Teatrului Clasic ”Ioan Slavici” Arad.

Conceptul Lunii pline de teatru s-a născut în decembrie 2012 şi, conform celor care l-au gândit, a fost inspirat de promoţiile desfăşurate de magazine în preajma sărbătorilor.

reporter: Dan Codre
operator: Cristi Kovacs
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri