Mașini strivite la pasajul Jiul din Timișoara! Șoferul unui trailer nu a apreciat corect înălțimea

Data publicării:
accident prima-1

"Ați crezut că încăpeți pe sub pod? Nu era niciun semn?", a fost întrebat șoferul care a distrus cinci dintre mașinile care urmau să fie scoase la vânzare la un show-room auto din Timișoara. Nu își aduce aminte de momentele de dinainte de accident, însă martorii ocular au văzut totul: "Nu a văzut semnul de 3,80 (metri - n.r.), mai e și betonul care s-a pus astă-vară”. - Văd că toate care erau deasupra sunt lovite? ”Patru și încă una de jos sunt lovite, a dat cu ele în pod”. - Chiar a crezut că trece? ”A sperat".

Masini strivite la Timisoara 01
Masini strivite la Timisoara 01


Șoferilor care treceau prin zonă nu le-a venit să creadă ce văd: "Super tare”. - Ce credeți că a fost în mintea șoferului? ”Dacă nu a știu ce înălțime are podul”, ”Nu am mai văzut încă așa ceva”, ”Așa ceva nu am văzut”. - Pentru ce ați făcut poză? ”Ca să le am amintire. O pun și pe forumuri”.

Polițiștii spun că vina îi aparține în totalitate șoferului. Martorii ocular susțin că șoferul nu s-a asigurat nicio secundă pentru a vedea dacă viaductul este suficient de înalt. Trecerea nu a fost deloc lină, pentru că patru dintre mașini au fost distruse.

Tot șoferul va trebui să suporte și contravaloarea mașinilor, la prima vedere, două dintre ele fiind distruse în totalitate.

reporter: Gerhald Ernst
operator: George Ștefăniță
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri