Meci decisiv pentru ACS Poli Timișoara, cu Astra Giurgiu

Data publicării:
acs prima

Meci de totul sau nimic pentru alb-negri. O înfrângere pe terenul giurgiuvenilor înseamnă retrogradarea echipei antrenate de Dan Alexa. Presiunea care apasă pe umerii bănăţenilor trebuie transformată în puncte, spune antrenorul ACS-ului.

”Legat de situația în care suntem, este o situație foarte grea. Trebuie să credem în șansa noastră, pentru că, am spus, încă suntem la mâna noastră, avem un program foarte greu. Astra este una dintre cele mai bune echipe, dar am ajuns aici și orice evoluție, orice punct, poate conta decisiv”, afirmă Dan Alexa, antrenorul celor de la ACS Poli.

ACS Poli ocupă locul 16, retrogradabil, cu 35 de puncte, în timp ce Astra este pe locul 2, cu 66 de puncte. Din perspectiva jucătorilor, este meciul sezonului. Timişorenii cred în şansa lor şi speră să se întoarcă din această deplasare cu cele trei puncte puse în joc.

”Forța grupului nostru va da dovadă de o maturitate foarte mare și, așa cum am făcut și în alte meciuri, când am ajuns, n-am vrut să spun asta, dar cu cuțitul la os, așa cum suntem noi, românii, am reușit să facem față și am reușit să ieșim cu capul sus. Îmi doresc foarte mult să venim de la Ploiești chiar învingători”, mărturisește Silviu Bălace de la ACS Poli.

Meciul Astra Giurgiu - ACS Poli Timişoara va avea loc vineri, de la ora 21,30, și va fi difuzat în direct pe Digisport.

reporter: Ioana Sapianu
operator: Adrian Ionescu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri