Miniștri din Guvernul României, veniți la Timișoara să explice încotro merge economia. Daniel Chițoiu: rescriem Codul Fiscal, are prevederi care se contrazic!

Data publicării:
intalnire 1



Ținta celor prezenți la întâlnire a fost, fără discuție, Daniel Chițoiu. El a anunțat: ”Lucrăm, în acest moment, la rescrierea Codului Fiscal pentru că a suferit sute de modificări, unele dintre ele se contrazic!”

”Lucrăm la simplificarea rambursării TVA-ului. Îmi propun la Finanțe să facem o bancă de dezvoltare și investiții care să acorde ajutor pentru afaceri mari din România. Să creăm o bancă pentru a asigura finanțarea proiectelor mari de investiții! Vrem sa creăm, de asemenea un nou cont de investiții, să ajutăm IMM-urile,
în 2014, prin îmbunătățirea programelor operaționale sectoriale, să putem să dublăm fondurile europene”, a afirmat finanțistul-șef.

Vlad Cherecheș, presedintele OSUT, a întrebat în numele studenților dacă vor fi alocate 6% din PIB pentru Educație în bugetul din 2014 și care sunt soluțiile pentru finanțarea Educației? ”Pot să vă spun clar că nu se pot aloca, în 2014, 6%, dar vor fi sume substanțial mai mari, a răspuns Chițoiu. Răspunsul i-a nemulțumit pe studenți, care au anunțat că se pregătesc de proteste.

Reporter: Sorina Covlea
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri