Cunoscutul actor Mircea Albulescu, internat de urgență în spital, la Timișoara 

Data publicării:
albulescu

Mircea Albulescu a ajuns în această dimineaţă cu un taxi la Unitatea de Primiri Urgenţe, acolo unde le-a spus medicilor că are dureri puternice în piept. După o serie de analize şi investigaţii, medicii i-au pus un diagnostic.

”În cursul dimineţii, domnul Albulescu a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe, a fost evaluat de colegii din Urgenţe şi de către colegul care a fost de gardă la cardiologie. A fost transferat ca sindrom coronarian acut”, precizează Mihai Grecu, şeful UPU, Spitalul Judeţean din Timişoara.

De la urgenţe, actorul a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare, acolo unde medicii l-au supus unor noi investigaţii de specialitate. Mircea Albulescu se află în stare stabilă şi a ţinut să transmită şi fanilor săi acest lucru pentru a-i linişti. ”Maestrul Mircea Albulescu este internat în clinica noastră, este stabil, este într-o stare stabilă, este conştient, cooperant, va fi supus mai multor investigaţii zilele următoare, aşa cum este supus orice pacient din clinica noastră”, ne-a declarat Alina Lupu, purtătorul de cuvânt al Institutului de Boli Cradiovasculare din Timişoara.

Mircea Albulescu suferă de diabet şi are şi un stimulator cardiac.

Actorul se află la Timişoara pentru rolul din piesa ”Bădăranii”. Cei care au stat de vorbă cu acesta nu au observat probleme de sănătate. ”Aseară, înainte de piesa de teatru, în timp ce se machia, am stat de vorbă vreo 10 minute, chiar făceam planuri pentru un proiect, în primăvară să vină la noi cu o seară de poezie, din păcate am înţeles că după piesa de teatru, în zori, i s-a făcut rău”, ne-a spus Ioan Gârboni, directorul Filarmonicii ”Banatul”.

Spectacolul s-a jucat aseară, iar o nouă reprezentaţie ar fi trebuit să aibă loc în această seară, dar spectacolul a fost anulat.

Reporter: Maria Rohnean, Vlad Ungar
Operator: Mihai Pop, Viorel Jiva
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri