Moş Crăciun regal. Cadouri de la Regele Mihai pentru nevoiaşii din Săvârșin

Data publicării:
Mos Craciun regal prima

Cu toate că așteptau pachetele, cei mai mulți oameni s-au bucurat mai degrabă pentru că l-au revăzut pe rege. Majestatea sa este foarte îndrăgit de localnici având în vedere că este aproape de-al locului. Işi petrece vacanţele şi organizează evenimente la Săvârşin de mai bine de 70 de ani.

”Să vă fie de ajutor, de Crăciun”, ”Vă mulţumesc!”, ”Aveţi o familie mare?”, ”Nu am pe nimeni. Soţul mi-a murit de 16 ani”: oamenii s-au bucurat nespus să-l revadă pe Regele Mihai, cel care le aduce în fiecare an în case bucuria sărbătorile de iarnă.


Îi mulţumesc frumos şi Dumnezeu să fie să-l apere de rău şi de ruşine... pe unde este. Şi să fie cu toată familia!”, - Câţi copii aveţi? ”Şapte, şapte copii. Ultimii doi sunt gemeni”. Sunteţi fericită că va adus... ”Da, foarte, foarte! Mulţumim!”, ”În toţi anii ne-a dat şi ne-a ajutat pe oamenii săraci. Dumnezeu să-i dea sănătate şi putere şi la anul să mai vie să ne mai dea!”, ne-au spus localnicii.

 
”Din păcate, nu pot să vin mai des. E altceva să vin pentru trei - patru zile. Stai o săptămână, o lună şi atunci umbli. Dar, altfel cum vrei să faci?”, ne-a declarat Regele Mihai.

În total, familia regală a împărţit cadouri la 300 de familii nevoiaşe din Săvârşin. Oamenii au primit alimente, dulciuri şi produse de îngrijire.

reporter: Dan Codre
operator: Cristian Kovacs
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri