O mașină parcată aiurea a provocat devierea circulației tramvaielor în Piața ”700”. Ce explicație a oferit șoferița care a încurcat circulația

Data publicării:
masina 1



Poliția Locală a venit și a lipit pe parbrizul mașinii un abțibild, avertizându-l pe șofer că a încălcat legea. De ce nu a fost ridicată mașina? Linia 6 a fost deviată pe traseul liniei 5, pe panourile informative, călătorii sunt anunțați de întârziere, ne-a comunicat RATT.

masina parcata aiurea 1
masina parcata aiurea 1


Un călător iritat de această situație i-a scris șoferului un bilețel cu ce îl doare: ”Nesimțitule, am întârziat la medic”.

UPDATE. Aproape două ore au circulat tramvaiele de pe linia 6 pe un traseu ocolitor. Mașina fusese lăsată foarte aproape de linii de o femeie. Atunci când și-a făcut apariția, șoferița a explicat: se grăbea să ajungă la medic şi nu şi-a dat seama cum a parcat. Ea a fost amendată.

Discuție vatman - călător: ”Nu se poate circula, uitaţi o maşină parcată pe linie. De două ore stă acolo”, ”Şi unde ajungeţi din Piaţa Traian?”, ”Spre Gara Mică şi întoarce şi vine înapoi”.

Tramvaiele de pe linia 6 au fost deviate, spre nemulţumirea călătorilor: ”Eu trebuia să ajung în Maria”, - Ce faceţi acum? ”Mai stau acolo, poate mai apare un 6”, ”Nu-i interesează unde opreşte, cum depăşeşte”, - Ce faceţi acum, unde trebuia să mergeţi? ”Trebuia să ajung la primărie şi acum merg pe jos”, ”Eu trebuia să merg acum la spital, la Oncologie, să fac tratament şi trebuie să schimb șapte tramvaie ca să ajung. Cu şasele mergeam direct, dar văd că nu merge. Dezordine, haos”.



După aproape două ore, a apărut şi şoferiţa care poartă vina pentru toată isprava. Luată la întrebări de călători, femeia le-a spus oamenilor că se grăbea să ajungă la medic şi nu şi-a dat seama cum a parcat: ”Asta e. S-a întâmplat. Orice om greşeşte. Nu am văzut. Păi ce, eu am făcut intenţionat?”. Un călător i-a reproșat: ”Atâţi călători să suporte o greşeală din asta”. I s-a răspuns: ”Asta e, alţii fac greşeli mai mari”.

Reporter: Marcela Sferlea
Foto: Adrian Cerbu
Operator: Adrian Hrişcu
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri