PNŢCD ameninţă cu excluderea din partid a consilierilor care au semnat protocolul de colaborare cu PSD

Data publicării:
pntcd

Toader Corado, fost consilier local din partea PNŢCD timp de 8 ani, condamnă decizia colegilor săi de a da mâna cu partidul condus în Timiş de către Titu Bojin. Vineri dimineaţă, înainte de şedinţa de Consiliu Local, se va discuta excluderea lui Flavius Boncea şi a lui Bogdan Herzog din partid.

„Aceste persoane, în mod particular, s-au prezentat la o întâlnire şi au semnat nişte hârtii. Ei nu reprezintă voinţa partidului şi CLT va fi pus în faţa faptului de a vacanta posturile celor doi consilieri locali. Dacă nu vor face acest lucru, vor fi acţionaţi în instanţa de judecată", anunță Toader Corado.

„Abaterile extreme necesită soluţii extreme. Până în momentul de faţă, în 17 mai, nu am avut legitimitatea deplină de a face acest gest, de a face propunerea de excludere a celor doi", precizează Ciprian Mihok, preşedinte PNŢCD Timişoara.

Dacă Flavius Boncea şi Bogdan Herzog rămân fără sprijin politic în consiliul local, ei îşi vor pierde funcţiile. În acest caz, Consiliul Local trebuie să ia act de decizia PNŢCD. Odată demişi, locul lor va fi luat, în Consiliul Local Timişoara, de Liviu Popescu şi Valentin Moldovan.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Dan Şoşdean
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri