Robu, în inspecție pe șantierele Timișoarei. La Michelangelo: lucrările sunt în grafic, sunt un exemplu de bună practică!

Data publicării:
robu 1



17 șantiere! Atâtea și-a propus să viziteze, joi, primarul venit din concediu. Robu susține că nu are pretenția ca, în zi de sărbătoare, zi liberă, să se lucreze ca într-o zi normală. La sfârșitul lunii septembrie, primarul vrea să se circule peste pod: ”Nu aș vrea să se considere o mare nerealizare dacă acest lucru nu va fi posibil. Pot apărea probleme din cauza vremii”.

Primarul s-a arătat încântat de ceea ce a văzut, lucrările sunt în grafic, spune el. ”Se lucrează și în weekend, și la căderea întunericului. Nu am ce să le reproșez (constructorilor - n.r.). Sunt un exemplu de bună practică”.

UPDATE. Și controversantul șantier din Piața Bălcescu a fost inspectat atent de primar: ”În 98 era un simplu sens giratoriu si trecerile de pietoni nu erau puse cum trebuie, statiile de autobuz sunt modificate pentru siguranta copiilor. chiar e făcut să aducă un plus de confort și siguranță”.

 

Edilul e nemulțumit însă de reacția arhitecților din oraș, care boicotează planul lui, bazat pe o schiță a fostei administrații Ciuhandu. Proiectul pus acum în aplicare datează din 1998 și a fost aprobat inclusiv de Consiliul Local. ”Este interesant că din '98 de când a fost făcut proiectul la care fac referire arhitecții, ei nu au ieșit niciodată să îi facă critici”, a afirmat Robu.

Primarul Nicolae Robu este hotărât să nu ţină cont de critici. Promite că lucrările în Piaţa Bălcescu se vor termina în luna septembrie, cu două luni înainte de termen.

CITEȘTE ȘI: Ordinul Arhitecților din România dă tare în investiția Primăriei din Piața Bălcescu: un mare sens girator, lipsit de loc pentru oameni 

Reporter: Gerhard Ernst
operator: Alin Lungu
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri