Robu: nu e corect ca Timișoara să fie catalogat oraș supus mafiei țigănești!

Data publicării:
robu-6



Această acțiune este ca urmare a unei amezi neplătite, timp de zece ani, pentru imobilul de pe strada Eminescu nr. 6 din Timișoara și vine după ce familia Cârpaci a obținut evacuarea unei secții a Spitalului de Copii: ”Nu renuntăm la luptă. Însă nu putem să ne luptăm decât legal!” Primarul Timișoarei susține că, de aceea, nu e corect ca Timișoara să fie catalogat ca oraș supus mafiei țigănești!

Care sunt soluțiile lui Nicolae Robu? ”Vedem ce le cerem, ori clădirea de la Spitalul de Copii, ori bani din conturi, căci datoria este de aproximativ 365.000 de lei”, anunță vineri edilul-șef, supărat că acum apar etichete de genul ”Timișoara să fie catalogat ca oraș supus mafiei țigănești”: ”Nu e normal ca atunci când lupți pentru ce s-a făcut înainte acum să se puna asemenea etichetări. Vrem sa dam o lectie țiganilor, oricui comite ilegalitati!”.

CITEȘTE ȘI:

Traian Stoia, dezvăluiri despre războiul cu Nicolae Robu: primarul Timișoarei e supus la presiuni din partea mafiei imobiliare

Robu: Cât voi fi primar, niciun clan de romi, români, alte etnii sau combinaţii de etnii nu va jefui Timişoara aşa cum au jefuit-o din 1990 încoace!

Reporter: Sorina Covlea
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri