Șantierul pasajului Michelangelo din Timişoara: lucrări reluate, doar teoretic 

Data publicării:
santier michelangelo 1

În apropierea podului Michelangelo, zgomotul unui picamer s-a numărat printre puţinele care s-au auzit întreaga zi pe şantier. Nu e de mirare având în vedere că, mai mult decât să spargă o placă de beton sau să încarce o maşină de pământ, muncitorii nu au făcut.

Reprezentanţii Primăriei ne spun la ce ar fi trebuit să se lucreze, de fapt, pe şantier. „Primele operaţiuni care urmează să fie realizate sunt acelea de turnare a betonului peste grinzile existente pe pasaj şi, de asemenea, de turnare a betonului pe trotuarele de pe podul Michelangelo. În paralel, se execută lucrări de bordurare", afirmă Dan Diaconu, viceprimarul Timişoarei.

În aşa ritm, spun şoferii, lucrările nu vor fi terminate până în această toamnă, aşa cum au anunţat autorităţile: „După cum văd eu, se lucrează destul de încet. Poate lucrează noaptea şi nu-i văd eu, nu ştiu", „Au termene, sper să le respecte, nu ştiu, om vedea", „Nici de astăzi şi nici în trecut, tot doi-trei oameni pe şantier trăgeau nişte fiare, legau acolo nişte sârme. Atât”, - Crezi că o să fie gata până la sfârşitul anului, că ei au zis că până la sfârşitul anului o să fie gata toată lucrarea?, ”Toată lucrarea la pasaj? Care an?".

Potrivit muncitorilor, placa de beton nu va fi turnată peste pasaj în această săptămână. În zilele următoare sunt programate mai multe lucrări de reorganizare a şantierului.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Dan Şoşdean
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri