Timiș: ce liberali și-ar putea pierde funcțiile de conducere în urma ruperii USL

Data publicării:
pnl prima

Şirul de modificări poate începe chiar de la Prefectura Timiș, unde Liliana Oneț, cea care ocupă în prezent fotoliul de suprefect ar putea fi schimbată din funcţie. Și la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș e posibil să fie numit un alt şef, în locul actualului director liberal, Georgina Grigorie. Casa de Cultură a Studenților este o altă instituţie care are director numit de liberali, aşa că şi aici se vor produce, cel mai probabil, schimbări.

Șef regional au numit liberalii timișeni și în fruntea Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor, dar și la Direcția Regională de Finanțe. La Direcția Județeană de Cultură și Patrimoniu, Sorin Predescu ar putea părăsi fotoliul de conducere.

Cornel Petroman ar putea fi schimbat şi el din fruntea Inspectoratului Școlar Timiș, la fel ca și colegul său de partid, Adrian Pășcuță care acum conduce Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii.

Conducerile Registrul Auto Român, CFR Infrastructură, dar și Spitalului Județean Timiș au fost asigurate de liberali conform protocolului USL. În total, aproape 25 de șefi și directori din Timiş vor afla până la finalul săptămânii dacă mai răman sau nu pe funcțiile pe care le dețin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri